الرئيسيةالبوابةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 طريقة اللحمه البارده

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
sendbad
المدير العام
المدير العام
avatar

عدد المساهمات : 156
تاريخ التسجيل : 27/08/2010
العمر : 32
الموقع : http://awalmara.yoo7.com

مُساهمةموضوع: طريقة اللحمه البارده   السبت يناير 14, 2012 1:47 pm

المكونات



عرق تربيانكو..حوالي 2 كيلو جرام ( هو موجود في فخذة الذبيحة
بجوار الموزات..و معروف عند كل الجزارين و هو غالي الثمن نوعا عن
باقي مناطق الذبيحه..لانه يعد لحم صافي تقريبا من دون اي دهون)


فصوص ثوم .. فلفل اسود حب ..


خضروات مشكله انا استخدمت جزر صغيير.. بصل صغيير .. بطاطس صغيرة..


ملعقتين زيت .. رشة اوريجانو جاف .. ملح .. فلفل ..كمون


و ارز ابيض مطبوخ بطريقتك العادية

اول شيء نسمِ الله..و احنا بنشتغل..


ثانيا نأتي بعرق التربيانكو و نعمل فيه شقوق صغيرة بالسكين ثم نضع في
كل شق فص ثوم و عدد من حبوب الفلفل..


ثم نقوم بلف عرق التربيانكو في قصدير ثم نضعه في ماء مغلي مدة ساعه..او دخله الفرن لمدة ساعة و نصف اي الطرق احب لكِ


في هذا الوقت نبدأ في اعداد الخضروات المشوية بوضع الخضروات في صنية
و نضع عليهم خليط الزيت و الزعتر و الملح و الفلفل
ثم نغطيهم بورق فويل ثم ندخلهم الفرن 20 دقيقة ثم نضعهم تحت الشواية
مقدار ربع ساعه على نار هادئه نوعا ما ..مش عايزه اقول لكم رائحتهم
و طعمهم اد ايه جميل..انا من عشاق الخضروات المشوية بكافة اشكالها...


هنا نبدأ في تجميع الطبق..


بوضع اللحم الباردة في سيرفس التقديم و حولهم الخضروات المشوية و الارز
الابيض و قد قمت بتشكيل الارز على شكل كرات صغيرة في حجم البيض الصغير..


و تقدم بالف هنا و شفا..
و بجد طعمهم رااائع..
و صحي جدا..


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://awalmara.yoo7.com
 
طريقة اللحمه البارده
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات اول مرة :: الأقسام العامة :: ركن المطبخ-
انتقل الى: